Nieuws

Bedankt voor de fantastische dag!

De Rode Loper afgelopen zaterdag was een fantastische dag. Heel veel dank aan alle deelnemers en alle vrijwilligers die hieraan hebben bijgedragen. Samen haalden we tot nu toe ruim 63.500 euro op voor de draagbare kunstnier.


We zijn iedereen die zich heeft ingezet tijdens de Rode Loper enorm dankbaar. Tijdens het programma voorafgaand aan de start werden twee teams die een bijzondere prestatie leverden extra in het zonnetje gezet: Team Floor en Team Lammertink en Co; zij zamelden respectievelijk 5.225 en 4.971 euro in.

De zusjes Roolvink overhandigden de cheque aan de Nierstichting; sinds dit moment komen er (nog steeds) nog donaties binnen. De tussenstand staat bovenaan deze pagina.

Bekijk hier alle foto's >

Hartverwarmend

Mirjam de Graaff (Nierstichting ambassadeur én zus van Bart de Graaff), en haar moeder liepen voorop in de stoet wandelaars om een ode te brengen aan Bart, oprichter BNN/VARA die dit jaar 50 zou zijn geworden. Mirjam: “Mijn broer Bart heeft gedialyseerd en twee niertransplantaties ondergaan. Ik heb gezien hoe groot de teleurstelling is als een donornier wordt afgestoten. Ik weet wat het vooruitzicht op jarenlang te moeten dialyseren met je doet. En hoe zwaar het is om van dialyse afhankelijk te zijn. Daarom ben ik blij dat de Nierstichting de draagbare kunstnier ontwikkelt. Die lost de nierziekte niet op, maar maakt de wereld van nierpatiënten wel groter. Het is hartverwarmend om de betrokkenheid van zoveel deelnemers te ervaren."

In 2018 is de volgende Rode Loper; de datum maken we binnenkort op deze website bekend. Hopelijk tot ziens!
Terug naar overzicht